nedeľa 28. novembra 2010

Dnes začal advent...

Mám veľmi rada tento čas vzrušujúceho očakávania a tajností. Má pre mňa magické čaro. Zvyčajne v adventnom čase spomalím a spolu s dcérami si začneme vychutnávať skorý večer pri šálke voňavého čaju, plánujeme vianočné pečenie a varenie.

Spolu plánujem prekvapenia. Chystáme kostým na koledovanie - Dobrá novina. Tento rok sa dohodli že budú dvaja s troch kráľov :-).
Na dnešnú prvú adventnú nedeľu som upiekla medovník http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34860 je to stará klasika ktorú som trošku pozmenila a obohatila o zázvor.

3 komentáre:

  1. Andrejka, aj ja mám advent veľmi rada. dnes som vyrobila adventný veniec, večer zapálila prvú sviečku, naaranzovala som do misy strieborne gule a postavila na stol - krásne sa ligocu a vytvaraju super atmosferu...no a v obchode som dnes neodolala a kupila som si dve biele porcelanove misky - jednu v tvare hviezdy a druhu v tvare stromceka! Uz sa tesim ako do nich budem servirovat o 4 tyzdne vianocne dobroty ;) adush

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeeeeeeeeeej Andrejkaaaaaa Kraaaaaaaasne si to vsetko nachystalaaaaaaa.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé privítanie adventu... atmosféra mi pripomína moje detstvo. A perník vyzerá božsky, škoda, že chute a vône sa nedajú preniesť aj virtuálne:)

    OdpovedaťOdstrániť