nedeľa 3. marca 2013

Biela stopa

Dole v meste to vypadá , že zima to má za pár no pár metrov vyššie je iný svet. Dnes sme boli ukončiť bežeckú sezónu no neviem...


Naša stopa viedla z Vrútok-Piatrovej na rázcestie Kamennej doliny po modrej značke s napojením na zelenú do sedla  Saračníky . Počasie bolo nádherné a viditeľnosť až do Západných Tatier. Fakt nádhera
.

Moja obľúbená Malá Fatra. No nie je KRÁSNA??? Z ľavej strany Stratenec, Biele skaly a Suchý.


Javorina a dolámané stromy po nejakej smršti...smutné....


Biela stopa na nebi....


...biela stopa na zemi.



Snežná hora Suchý .


No a návrat domov do tepla a dobrému jedlu :-)

11 komentárov:

  1. Ajka krásny výlet na lyžiach a tá krajina ako v rozprávke. U nás na nížine už po snehu ani chýru, teraz ráno je síce rezko ale krásne svieti slniečko. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka ďakujem za návštevu:) ...a toho snehu už ani u nás nieje veľa to len tam hore je iný svet:) krásny ľadový, snehový:)

      Odstrániť
  2. TADY U TEBE NA STRÁNKÁCH SE MI VŽDY ZAČNOU SBÍHAT SLINY:O))) a ty fotky s Tatrama , to je něco úžasného, byla jsem tam jako malá holka , pak s manželem, když jsme se seznámili a teď už hodně dlouho ne, budu to asi muset napřesrok napravit:o).
    Krásné to tam máte:o).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lenka, Ďakujem za krásny komentár:)som rada ak niekoho fotečkami navnadím:), ale dovoľ ,aby som ťa opravila na záberoch nie sú Tatry , ale Malá Fatra.

      Odstrániť
    2. ...v každom prípade aj Malá Fatra stojí za návštevu:)

      Odstrániť
  3. Ajka, nadherne fotky,pohlady.. ako vzdy. Nas tato je tiez velky bezkar. minule vraj stravil na bezkah 11 hodin. tesim sa na nase stretnutie, Ajka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ....fúúúúha 11 hodín je dosť , ale je pravda , že na bežkách zabudneš, ako plynie čas:) a teším sa aj ja na teba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ajka, slepo a hlucho závidím kopce, bežky. Choroba ma už 4. týždeň úplne vyraďuje z aktivít. Som rada, že sa môžem potešiť aspoň tvojimi fotkami.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Janulka tak to mi je úúúprimne ľúto , že v takýto krásny čas musíš byť doma:( Ale hlavne sa treba dať dohromady kopce neujdú. Prajem ti skoré uzdravenie:)

    OdpovedaťOdstrániť