nedeľa 26. júna 2011

Moja prvá...


Dlho som hľadala kabelu podľa mojich predstáv. Nakoniec som si ju musela ušiť:)
Registrujem časopis Marina a šikovné žienky čo podľa nej šijú vrátane Gabiky a Katky. Marine som odolávala , mala som iné, ako sa vraví na robote:) no posledné júnové číslo muselo byť moje a to kvôli tejto cestovnej kabele. Keď musíš tak musíš...netušila som aký bude výsledok no za pokus to stálo a tu je výsledný efekt .Hóóódne priestranná taška na kadejaké ,,prepotrebné" vecičky:)

17 komentárov:

  1. dufam,ze nie posledna, kabelka je super!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ajka, krásna taška. Vydarila sa ti perfektne, látka fantastická, veľmi milá. To je fakt tvoja prvá? Šikovnica si šikovná!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka, ja neverím ..tak ju konečne máš ..len nedávno si sa ma pýtala na časopis ...je úchvatná ... naozaj naozaj ..nemám slov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooooooooooooo no ty si ale sikovnaaaaa, Ajka tak tá je veru parádna, nemam slov!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň,

    Práve sme objavili váš blog a veľmi sa nám páči. Chceli by sme vám ponúknuť možnosť publikácie vášho blogu na našom ženskom portáli Kankan.sk a prosíme vás preto o e-mailový kontakt, kde vám môžme zaslať ďalšie detaily ponuky.

    Ďakujeme vopred!

    S pozdravom

    Silvia Karasová
    redakcia Kankan.sk
    skarasova@kankan-group.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ...Mariannka aj ja dúfam že nie posledná aj keď mi táto dala zabrať:)Ďakujem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ...Ivanka ďakujem krásne od šikulky ako ty ma to veľmi teší:)...áno je to moja prvá ozajstná kabela:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ...Gabika veru je to na neuverenie:))) no čo už, inšpiruješ ma:) pred rokom by ma ani nenapadlo zobrať do ruky háčik alebo ušiť niečo takéto:)...a vlastne preto som aj začala blogovať aby som nestagnovala a VAŠA spätná, pozitívna väzba ma veľmi teší:) Takže ĎAKUJEM:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ...Slávka teším sa s tvojej pochvaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Je veľmi šik, tebe ide všetko do čoho sa pustíš, normálne mám začínam mať mindráky od kedy sledujem blogy : (

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ivanka ďakujem za pochvalu :)...ja som si tiež dlho myslela že to a tamto neviem až kým som to nevyskúšala a ono to šlo:))) tak hoď mindráky za hlavu...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj Andrejko.Teda opravdu obdivuji tvojí zručnost.Taška se ti opravdu povedla.Líbí se mi ten jemný potisk s kytičkami a hlavně jak je pěkně prostorná-vejde se do ní všechno co my ženy potřebujeme mít při ruce.Moooc chválím a posílám pozdrav.....

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj Věrka ďakujem , som úprimne rada ak sa niekomu moje zmajstrované vecičky páčia:)Pôvodne som chcela kabelu z modrotlače, žiaľ predomnou ju vypredali tak som sa rozhodla pre tento kvietočkavý vzorček:)a máš pravdu priestranná je teda dosť:) Pá a prajem vám krásne leto a prázdniny:)

    OdpovedaťOdstrániť