nedeľa 31. októbra 2010

Malá Fatra - náš raj na zemi



V piatok začali jesenné prázdniny (nič v zlom , ale za našich čias sme toľko prázdnin nemali xixixi). bolo nádherné počasie, inverzia tak hor sa do Fatry. Smer Kľačianska Magura - Sedlo pod Suchým - Javorina - Chata pod Suchým - Strečno.Túra ktorá trvá cca 6 hod. nám trvala cca 8 hod. Dievčatá a aj my ( ja a manžel) sme zvládli výlet v pohode a ani následky v podobe svalovice neboli katastrofalne.





Náš prvý cieľ - Chata na Kľačianskej Magure a prvý povzbudzovák v podobe espressa...








...smer Suchý no my sme šli len do sedla pod Suchým :-)...výhľad na Žilinu a posledné čučoriedky...


...:-)

...za nami sa týčia Biele Skaly...bolo fakt teplo...a druhý povzbudzovák... a cesta do Strečna
...hrad Strečno. A koniec našej cesty. :-)

4 komentáre:

  1. Andrejka,urcite ste prezili krasny den a nacerpali kopeec energie..ja som na takej velkej ture este ani nebola,ale verim,ze raz sa na to odhodlame:)vase krasne fotecky ma pozitivne navnadili:)
    (mauka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Maťka, veru bolo prenádherné počasie a zážitkov máme tiež dosť (medvedie stopy, mrazené čučoriedky...:-)))...no výletik to bol len taký malý na rozcvičenie určite ti odporúčam niečo podobné ak nie ste zvyknutý a hlavne v tomto ročnom období je príroda najkrajšia. Pápá
    PS: ...a som rada že ťa fotečky pozitívne navnadili

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné fotky! My byli u vás na Slovensku v létě na dovolené a máte tam krásně! Shodou okolností jsme byli i na Strečně (Nějaké fotečky na blogu) Milujeme hory a jak u nás, tak u vás, je krásně v každé roční době!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem krásne, a veru predstav si že cestou sme stretli viac Čechov ako Slovákov(napriek tomu že už je dáááávno po prázdninách)ale to je tu v Malej aj Veľkej Fatre bežné, ja si myslím že viete viac oceniť krásu našich hôr ako my Slováci.
    PS: Pekné čítaníčko a fotečky z dovolenky a som rada že sa ti (vám) tu páči:-)))

    OdpovedaťOdstrániť