pondelok 20. júna 2011

Inšpirované levanduľou


Mám rada vôňu, farbu a dokonca aj chuť levandule. Na našej záhradke zatiaľ levanduľa nekvitne, preto som sa rozhodla  uháčkovať si vankúšik ktorý mi bude pripomínať tieto krásne a voňavé kvietky:) Vyhlásila som preteky : či rozkvitne prv moja levanduľa alebo ja stihnem uháčkovať štvorčeky:) Bola som prvá ...kvietky rozkvitnú najskôr tak za dva týždne.



Nie je dokonalý má veľmi veľa chýb no napriek tomu mám z neho véééľku radosť. Je to môj prvý háčkovaný vankúšik . Najviac mi dala zabrať podšívka. Zvládla som aj túto podšívkovú náročnú časť a tu je výsledok.

20 komentárov:

  1. Jeeej, krasne, aj ja by som chcela vediet hackovat, to by som si take pekne tricka, kabatiky..alebo aj take vankusiky. Ale ked ja taka lava:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ľudmilka ďakujem:)...never tomu že si ľavá lebo ľavejšieho človeka ako ja som ešte nestretla:) a to myslím naozaj úprimne. Moje nadšenie bolo väčšie , ako šikovnosť mojich rúk. Ale trpezlivosť a tréning ruže prináša:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ajka, nádherný vankúšik, aj ja som sa po rokoch vrátila k háčiku, urobila som zo štvorcov deku a teraz dumám nad druhou, nechcem robiť takú istú, tak uvidím, čo ešte vydumám...máš krásny blog, chodím si sem oči potešiť, ahojček Darina B.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéééj Darinka ahóóój:)Ďakujem, som veľmi rada že si sem zavítala ...a áno tvoju deku si veru pamätám z MMB, veľmi sa mi páčila , tiež ma trošku nakopla chytiť háčik do ruky:)Som si istá že ty vymyslíš opäť niečo krásne. Pá

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Andrejka ´moja, tak už som čakala kedy nás potešíš niečím háčkovaným ... podarilo sa Ti to úžasne, a dobre hovoíš, trpezlivosť a tréning .. keď človek chce prekoná aj "Himaláje" ... len tak ďalej !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ajka,nádhera!!!Krásne farby, nádhera.Dala si mi veľkú nádej, že sa aj ja rozbehnem, moje háčkovanie, to je taká jazda saní po tráve :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Si milá Gabika, Ďakujem:)...tie prvé farebné štvorčeky čo som robila dávnejšie ešte len čakajú na svoju príležitosť. Tento krát som sa nechala zlákať fialovou:) ...a máš pravdu ja moc chcem tak som zvedavá pokiaľ vyleziem:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ivanka Ďakujem krásne:)...no veď keby nie mojej maminky tak žiadne štvorčeky, žiaden háčik:) Ty to určite zvládneš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Andrejka,krasna pracicka..si velka sikulka,a levandulku aj ja mozem v kazdej podobe,takze u mna mas "vyhrano" :)))♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Andrejko polštářek je krásný-jsi šikulka.Krásně sladěné barvičky.Měj se moc hezky....

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Maťka ďakujem krásne za pochvalu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vérka som moc rada že sa ti vankúšik páči ja zas obdivujem tie tvoje:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ajka, si naozaj šikovná a kreatívna, krásny vankúšik ... už sa ani nepamätám, kedy som naposledy držala v ruke háčik ...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem Jani:) veľký vzor mám v mojej maminke:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ahoj Adka :)) uuzasny vankusik si vytvorila, si velka sikulka ...aj mna fascinuje farebna kombinacia levandule, je velmi prijemna ...pa Alka

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Alka :) rada ťa tu vidím a ďakujem za pochvalu:)

    OdpovedaťOdstrániť