sobota 6. apríla 2013

Volanie jari

Voláme jar. Kde si? No predsa tu. Nevidíš???? Ide to pomalšie,ako inokedy,ale ide! Buďme trpezlivý! Všetko je tak , ako má byť. Skúsme spomaliť a trochu sa započúvať.

Chýba nám trpezlivosť a pokora:) Užívajme si to krásne ..................

Narcis symbol sebalásky...

Vtáčiky privolávajú jar, to je jasné a celkom isté:)

Chochláč severský
...vtáčiky to sú naša radosť...

Sýkorka chocholatá
Mlynárka dlhochvostá
Bocianov som dnes videla , krúžili nad Magurou bolo ich deväť. Neviem kam odleteli, snáď sa vrátia.

Deti volajú jar

za našim oknom ...trochu vitamínov:)
paradajky od Katky


Poďme utopiť Morenu
Čo je krajšie , ako čakanie na niečo krásne.

18 komentárov:

  1. Aj ja som toho názoru, že všetko je tak, ako má byť.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ej veru Adi, jar prichádza, všetci však vieme, že hodne pomaly a už nám to lezie na nervy. My sme vymenili na týždeň naše končiny za jarnú lyžovačku a čuduj sa svete, je tu teplejšie, ako u nás doma! A hlavne, videli sme slnko! Ale čakáme na jar už aj doma, budúci týždeň jej verím.
    Rajčinky sú parádne, ja dúfam, že moje výpestky doma prežijú, inak sejem znova :-)
    Pekné čakanie prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka ako píšeš to slnko ....to slnko chýba a veľmi. Lyžiarsku sezónu som ukončila už pred mesiacom , ale sranda, zima pokračovala:)))Ináč sa chystám cez víkend na hrášok :)

      Odstrániť
    2. Všetky vysiate potvorky prežili. Tvoja čierna bazalka, moc sa jej nechce, ale nechávam jej voľno, keď sa jej bude chcieť, vyrastie. Dnes som sa konečne zmasakrovala na záhrade a už sa teším na víkend, budem pokračovať. Pekne zasiať do voľnej zeme - je najvyšší čas (teda, aspoň tak to cítim).

      Odstrániť
    3. Katka ta bazalka ma mrzí:((( dúfam , že aspoň cuketka sa ujme:) ináč tiež som dnes muklovala :)))

      Odstrániť
    4. Adi, bazalka nech ťa nemrzí, nejaká raší, tak pár kúskov bude. Dnes som šupla do zeme aj okrúhle tekvičky od teba, u nás je leto! Nielen, že sa vždy zrobím, ale po 5 dňoch na záhrade mám už aj opálaná. No, hlavne dúfam, že niečo porastie, keď je takto teplo. Čo všetko si už stihla zasiať?

      Odstrániť
    5. ...u nás je tiež krásne no ten ranný chlad...ja sa chystám na väčšie sadenie až po zamrznutých , pre istotu:) Zatiaľ len hrášok a sadeničky ruží a ríbezlí:)

      Odstrániť
  3. Ja tomu akosi neverím, že jar tento rok príde :-((. Možno už bude rovno leto. Ale narcisy máš už krásne, naše sú stále pod snehom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jarmila máš krásne meno také jarné:)Ináč u nás na záhradke je tiež sneh a narcisy mám za oknom preto sú také životaschopné:)

      Odstrániť
    2. Tak to ma nikdy nenapadlo, spájať moje meno s jarou. Keby mi to pripomenul niekto skôr, snažila by som sa privolať jar už dávno.

      Odstrániť
  4. ešte nikdy som na jar tak nečakala ako teraz, ale dnes už konečne slniečko vyliezlo, takže asi sme ju konečne privolali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto si počká ten sa dočká:)Biba prajem ti krásnu jar:)

      Odstrániť
  5. Krásne fotečky, rovnako sa na jar veľmi teším, hoci najradšej mám jeseň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Ivanka:) zdieľam to rovnako:)

      Odstrániť
    2. tiz som jesenna,ako vy obe :) krasne fotky,aj text, ktory pohne srdcom,ako vzdy u teba Ajka. my mame o dovod viac tesit sa kedy uz jar pride, vsak ;)). dnes uz sa to u nas so slnieckom crta velmi slubne, pozdravujem. :)

      Odstrániť
  6. Nádherný blog! Máte tu neuveriteľnú atmosféru... R. Ajka, máš tu množstvo krásnych fotografií kvetov. Ja som tiež skúsil pofotiť nejaké kvety. Môžeš nazrieť, ak ťa to zaujíma a ak sa ti zídu, tak ich pokojne použi:) Ale také pekné ako tvoje nie sú, aj keď som sa snažil. Ty tomu dávaš takú nejakú zvláštnu nostalgickú atmosféru a zrejme máš lepší foťák :)

    OdpovedaťOdstrániť