streda 8. júna 2011

Narodeninový deň

Dnes malo moje malé - veľké dievčatko narodeniny . Už je to 12-násť rokov čo sa nám B narodila:)


To bolo radosti, prvé vnúčatko v rodine.Je naším slniečkom. Sme vďačný že  ju  máme, že obohacuje náš život. Vychovávame sa navzájom. Je veľa vecí čo som sa naučila vďaka mojim dievčatám. Naučila som sa hlavne kompromisom , že nie všetko je len čierne a biele ...
No a takým kompromisom bol aj darček pre našu oslávenkyňu. B má strašne rada zvieratká, túžila po nejakom malom . No ja som bola kategoricky proti. Samozrejme u babky a dedka majú zajačika, rybičky , psíka...ale to nieje doma ?! Ustúpila som a tak do našej rodinky pribudol Artuš:)
Agapornis - Artuš

Taká narodeninová oslava sa nezaobíde bez torty a B najobľúbenejšia je ovocná  keďže máme obdobie jahôd tak voľba padla na túto od Elenky , sviežu a ľahkú tvarohovo- jahodovú tortičku.

Aj ostatné dobroty boli podľa B chuti. Mozzarela s paradajkami, hermelín s cherry paradajkami ako jednohubky...Myslím že také zastavenie uprostred týždňa padne vhod a zvlášť ak je tá príležitosť výnimočná:)

25 komentárov:

  1. Juj .. krása Andrejka, srdiečko pohladí ... všetučko len to naj prajeme !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barborke prajem zdravíčko, krásne detstvo s mnohými zážitkami, úsmev na tvári, med na srdiečku. Nech je šťastná! Živió (či ako sa to píše:)
    No a tá tortica...ja sa picnem, aké šľahačkové bohatstvo..mňaaaaam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ďakujem Jani budem sa snažiť , aby to detstvo bola krásne a spomienky naň tiež:)...a tá tortička bola taká romanticko - princeznovská :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To zastavenie uprostred týždňa sa mi veľmi páči! Tie dobroty vyzerajú fantasticky a malej - veľkej Barborke prajem krásne detstvo v spoločnosti Artuša!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Není nad takové milé narozeninové zastavení. Malé velké oslavenkyni Barborce i já přeji všechno nejlepší do života, hodně smíchu a radosti, protože to základní, hodnou, starostlivou a báječnou maminku už má! Tak ať se ti s holčičkama dobře vaří a peče! Dortík vypadá krásně, už se těším na první jahody z maminčiny zahrádky (ještě si na ně budu muset pár týdnů počkat :-().

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejko moc tě zdravím.To je krásné vy jste slavily narozeniny-dcerce přeji všechno nejlepší.Máš kouzelné děvčátka.Naše dcerka v březnu taky slavila 12 let.A dáreček jste jí koupily krásný-bude mít bezva kamaráda.Taky se nemůžu vynadívat na ten krásný jahodový dort.Pohledám si recept a určitě s chutí vyzkouším.Receptíky od tebe jsou vždycky velmi chutné a nezklamou.Měj se i s tvojí celou rodinkou moc krásně.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jeeej to je kraaasna torta!!! naozaj vydarena!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ďakujem krásne Ivanka aj za Barborku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Madlenka ďakujem za milé a krásne slovíčka moc si to vážim:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Věrka, ďakujem za prianie pre Barborku:)Jéééj a ty máš tiež 12 - násť ročnú princeznú? To som netušila :)...darček si vybrala Barborka sama , túžila po papagájovi ktorého si vycvičí takže podmienka bola zohnať mláďatko. Tuším tri mesiace sme naň čakali , ale oplatilo sa:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ajka torticka je prenádherná, si velika sikulka a Barborke vsetko naj k narodeninkám!!!:*

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Barborke prajem vsetko najlepsie a maminu chvalim za nadhernu torticku!! Inak, aj moj drobcek sa narodil 8.6, vcera mal tri rôčky. Oslava však bude až v nedeľu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ajka, zelam tvojej dcerke vsetucko najlepsie, nech na jej tvari iba vzdy usmev ziari. Torticka je absolutne spicova. Verim, ze ste mali krasny narodeninovy dnicek.Cmuk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem Andrejka , no tortičku som vyzdobila tak romanticky:)))sranda obe máme Medardíkov:))))....a tvojmu drobčekovi prajem všetko najlepšie k narodeninám a krásnu oslavu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ďakujem Adrianka za Barborku :) aj za tortičku , bola to taká rýchlovečka aj keď vypadá zložito:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Andrejka, vasemu slniecku Barborke prajem vsetko najlepsie! novy zvieratkovsky clen rodiny je perfektny darcek, urcite si s nim uzijete kopec srandy :) a vsetky narodeninove pochutky vyzeraju uzasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Andrejka, aj keď trošku oneskorene komentujem, ale z celého srdiečka prajem dcérke len to naj naj naj. NÁDHERNÁ TORTIČKA!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ďakujem Evička za prianie pre Barborku:) a tú srandu to si vystihla úúúúplne presne:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ďakujem Martinka za krásny komentárik:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Andrejka,nadherne pohostenie si nachystala...moc gratulujem k narodeninkam vasej krasnej Barborky..a velmi sa mi paci,ako krasne si to cele napisala,citit z toho lasku:)kiez by aj o mne raz moja mamka tak pekne hovorila....

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ďakujem Maťka :) no to pohostenie bolo také skromnejšie zato torta musela byť ako sa patrí:)))Ďakujem aj za Barborku:)...Maťka verím že aj tvoja maminka je na teba hrdá veď má byť na čo:)si moc šikovná a krásna baba:)

    OdpovedaťOdstrániť