utorok, 20. augusta 2013

Slivkové gule zo zemiakového cesta


Ja vám neviem, ale také slivkové gule to je bašta:-)A schválne nech ich je tu v éteri aj milión ja si tu dám svoj miliónprvý receptík. Lebo je jednoduchý , cesto je len z troch ingrediencií, s cestom sa dobre pracuje a do hodiny boli gule hotové samozrejme nerátam varenie, chladenie a šúpanie zemiakov.

utorok, 13. augusta 2013

Ratatouille


Provensálska klasika ktorá sa výborne hodí práve na leto keď máme najviac dozrievajúcej zeleniny, paradajok dozretých na slnku ,voňavú papriku či kápiu, baklažán a more cuketiek:-) Príprava trvá trošku dlhšie no jedlo sa nám za to odmení lahodnou chuťou leta.

nedeľa, 11. augusta 2013

Je Malá Fatra naozaj malá???


Malá Fatra je naša (moja) srdcová záležitosť. Máme ku nej blízko. Moje dievčatá si dali výzvu...počas prázdnin zdolať tri 1600 - stovky. Nieje problém.