sobota 3. novembra 2012

Ostrý Roháč 2087 m.n.m


Ostrý Roháč fakt ťažký kopec. Bola som tam , ale už dávno . Chytá ma nostalgia a smútok . Krásna a nebezpečná kopa ostrých skál.
Ďakujem môjmu drahému za sprostredkovanie atmosféry snáď nabudúce spolu....


Smutné sedlo
...sedemmíľové...  
...po hrebeni Ostrého Roháča....
Ako na dlani:-)

14 komentárov:

  1. Krásne!!! Musel to byť úžasný zážitok. Ja som ešte nemala tú česť, toto zažiť. Ale príjemné spomienky mám na Prosiecku dolinu, aj to je prekrásne miesto. Prajem ti peknú sobotu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška ďakujem:) ...zatiaľ to je len spomienkový zážitok , ale v lete tam isto vyleziem:). Ináč taká Prosiecká dolina je nádherná takže zážitky z nižšie položených výletikov sú tiež nádherné:) Pá maj sa krásne.

      Odstrániť
  2. nádhera!! vyšlo krásne počasie. Tiež ma chytá nostalgia a chuť ísť si to znova oddreť, ani neviem koľkatý krát. úplne si ma nabudila! A z tých reťazí mi i cez fotku zviera žalúdok, vtedy je človek taký maličký..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simonka počasie mali brutálne krásne, keď som tam bola ja ledva som si na koniec nosa dovidela tak si vieš predstaviť to psycho:( Takže o rok naisto vybehnem teda ak Pán Boh dá:)

      Odstrániť
  3. Andrejka, Ty si neskutočná, ďakujem zasa za nádherný výstup, aspoň tekto virtuálne. Pa gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Andrejka, bola som tam pred dvoma týždňami ale len pod vrcholom, bola pokročilá hodina a naša skupina sa rozhodla že to nebudeme riskovať, bolo nádherné počasie, nádherný výhľad, neskutočný rešpekt, vrelo každému odporúčam. Snáď budúci rok povedali sme si.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ...tento výletik bol tiež presne pred dvoma týždňami:)))no mali viac šťastia čo sa času týkalo. A máš pravdu v takomto exponovanom teréne netreba riskovať veď hory neodídu budú tu aj nabudúce:)

      Odstrániť
  5. Úžasný virtuální výlet - přesně něco takového jsem potřebovala zažít ;-). Příště mě ale snad s sebou vezmeš doopravdy, milá Ajko. ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fotka so sedemmíľovkami je super. Nie je nad dobré topánky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Danielka:) ...a s topánkami máš úplnú pravdu:)

      Odstrániť