piatok 25. februára 2011

Keď vás naháňa chuť na sladké:)

 Po preklikaní vašich blogov ma začala naháťňať chuť na sladké a keďže ja som tvor lenivý a nič zložité sa mi už takto na večer robiť nechcelo tak som to vyriešila bielym jogurtom s figami. Ja jedávam len biele jogurty maximálne ochutené domácou zaváraninou alebo medom aj to výnimočne. Tentokrát som naďabila na zabudnuté nakladané figy a v spojení s jogurtom , no poviem vám hotová fantázia:) Takže na tento rýchlodezert budeme potrebovať biely jogurt a nakladané ovocie podľa chuti. Pekne naservírujem a vychutnáme :) Prajem vám pekný večer a krásny víkend:)

10 komentárov:

  1. no tak toto dôverne poznam, sladké ma nahána v poslednom case velmi casto.A tie nakladané figyyyyyyyyyyyyyyyyy.jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Júúúj Slávka keďže diétuješ ani sa nedivím a obdivujem tvoju pevnú vôľu. A tie figy som videla v tescu v konzerve len neviem či sú také isté ako tieto, ja mám domáce z Bulharska.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andrejka,kiez by som si aj ja takto zdravo zamlsala,ked ma nahana chut na sladke..:)nakladane figy su urcite velka delikatesa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím, že Tesco nemůže konkurovat domácí výrobě! Hned bych ochutnala, u nás je teď přemasováno a tak jdu upést něco sladkého!
    Také přeji krásný víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ten stav s hladom a kukaním blogov práve riešim. Pochutnávam si na guláši :).
    Figy a ešte k tomu s jogurtom, museli byť veľmi chutné.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejka, ako nadherne a rafinovane si sa vynasla. Lahucky dezertik a zaroven tak exoticky, spojenie chuti bolo urcite dokonale!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Maťka:...ale veď aj tie hrušky s čokinou sú dobra voľba :) vlastne si ma ty navnadila no nemala som hrušky:)))tak som dala rýchlovečku.

    HaF:Hani neviem tescové som nejedla , ale tiež som zástanca domáceho no a za chvíľu tu máme pôst tak si treba aj zamlsať:)

    Kinga:...guľáš by som si veru dala akurát dnes som doobeda počúvala v rozhlase (esprit) o guláši a takú chuť mi narobili , už aby bolo leto...

    Evka:...vieš Evka nič iné som v piatok večer nenašla v chladničke:)))takže z núdze cnosť , ale výýýýborné bolo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mňam, toto jedlo mi pripomína Chorvátsko a ich sladučké smokvičky:)) Ja mám tiež veľmi rada biely jogurt, najlepšie ešte domáca výroba. Super zdravé mlsanie!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ...no to hej Evka tam tie smokvičky boli všade:) chodili sme ich zbierať do takého sadu či záhrady a boli véééééľmi dobré, minulý rok som si aj ja kúpila figový stromček tak som zvedavá či z nej niečo bude:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ...Mirek ďakujem za tip, určite nakuknem:)

    OdpovedaťOdstrániť